måndag 20 april 2009

CH. VOUGES JENNIFER, JUSTIN & JASON

Jennifer, Justin & Jason som unga


Idag är det 6 år sedan Jason, Justin & Jennifer föddes. Stolt Mamma var Ch. Herrgårdscavaljerens Manga och Pappa var Ch. Immenhof's Catani. Både Kit och Catani var två väldigt fina hundar som har betytt mycket för oss.

I kullen fanns även en 3dje hane, Julius. Men 3 av dom stannade hos oss. Eftersom Jennifer var den enda tiken i kullen så var hon självklar att hon skulle stanna. Sedan var det valet mellan Jason & Justin. Per ville att vi skulle behålla Justin och jag Jason.

Vi kunde inte komma överens så vi tog båda herrarna när det var 1 år och kollade ögon & knän. Kanske skulle valet bli enklare efter detta med INTE. Båda var UA. Så vi tvistade vidare om vilken som skulle stanna.

Vi bestämde att OK, i provar och ställa ut dom. Den som är blir bäst placerad stannar. Sagt och gjort, Justin var först ut. Han blev anmäld till Hässleholm i Juniorklass, 2004-05-23 för domaren Marie Thorpe från Irland. Han slutade dagen som Bästa Hane med CERT & BIM (Slagen av Ch. Vouges Insomnia som var BIR). Per var övertygad om att det var Justin som skulle stanna.

SHIT, tänkte jag. Nä, nu var det Jasons tur och visa vad han kan gå för. Han hade inte riktigt lika flyt som Justin på sin första och andra utställning, men han vann sina junior klasser och var placerad i Bästa Hane. Men på den 3dje utställningen slog han till och blev BIR med CERT från juniorklass. Han slutade även dagen som BIG-4!

Både Jason och Justin fick flera CERT och BIR & BIM placeringar. Båda var dessutom grupp placerade.

Vi beslutade att båda får väl stanna, ingen av oss kunde ge efter och både jag och Per var nöjda med att vi kunde behålla våra favoriter. Jennifer hängde på grabbarna och fick också sina cert.

Idag bor Justin hos Maj-Britt (Zolohouse) och där har han det toppen. Jason har flyttat till en Dam i Göteborg och har det också hur bra som helst. Jennifer bor hos oss och kommer så göra livet ut. Både Jason & Jennifer kollade sina hjärtan i helgen och de var UA. Nu väntar vi med spänning på hur det skall gå för Justin!

Jennifer, Justin & Jason

Inga kommentarer: