tisdag 7 april 2009

CHINART MARJA DMITIEWNA - DEL 3

Under några veckor nu har man gått här och hoppats, klämt och kännt. Men det varken syns eller känns något alls. Lite tråkigt, men det är precis som om man hoppas för mycket så skall allt skita sig.

Tills för något dag sedan, fasen det är nog något i alla fall! Hon har alla tecken på att det är något. Lite större tuttar, pälsen ser lite annorlunda ut. Det börjar liksom se mera ut som en volang kjol på sidorna. Men känner jag där pälsen sticker ut, så är det inget där. Hon har ljusa "fina" flytningar. Hum... Ja, ja det är väl bara att hålla ut. Blir det något så får vi veta det om några dagar.

I natt har hon sovit med oss i vårt sovrum. Hon har sovit som en liten gris. Hade inga problem att sova där. Tror nästan att hon tyckte att det var lite lyxigt. I vanliga fall sover hon med Koko i köket. Så i natt fick den stackarn sova själv. Den enda som inte var lika glad var Tina. Hon ligger också i vårat sovrum tillsammans med sina valpar, och verkar vilja ha sovrummet för sig själv. Men det gick bra, Tina sover på min sida och Marja brevid Per.


"Marja"
Tinas valpar mår bra och växer och frodas. Blev lite orolig när de kom fem dagar förtidigt. Men allt verkar gå bra så här långt (peppar, Peppar ta i trä) de är små men starka valpar! Väldigt tysta och nöjda valpar. Jag har fått sova hela nätterna. Tina sköter allt och jag behöver inte vara där och rota alls, så skönt när det funkar!

Inga kommentarer: