torsdag 16 april 2009

VOUGES OUTLANDER

Vouges Outlander - "Lando"
Fick igår lite bilder från Tyskland på Lille Lando. Ägaren, Carmen, till denna lille kille är sååå stolt över sin lille valp. Och som uppfödare så blir man så HIMLA glad när Carmen är så nöjd. Hon berätar att hon kan inte få nog av honom. Hon bara pussar & kramar honm hela tiden. Hon har även två andra Cavalierer. Men de får anpassa sig nu när de har en liten valp i huset. Så Lando får precis som han vill. Han är ju husets Prins! Kan det bli bättre?

Jättekul att få mail och bilder från valpköpare. Med på köpet brukar det bli en och annan historia om vad som händer i hundarnas liv. *Ler*

Våra små här hemma mår bra, de växer så det knakar. Många frågar hur de ser ut, men det är inte lätt att säga. Just nu ser de bara ut som små hamstrar. Tina's valpar öppnade ögonen igår. Så nu börjar de bli mera valpar än hamstrar i alla fall.... Vad man kan säga är att det är välteckande. Vad som nu menas med det. Vad är vältecknat för dig och vad är vältecknat för mig?

Våran lilla Japanese Marja, gick tom. Vem vet, kanske lekte Bubu cykel pump för 63 dagar sedan. Vi får ta nya tag, ger inte upp så lätt. Men visst, det hade varit spännande med lite Japanese valpar.

Nä, nu skall jag ge mig ut i solen och fixa lite. Senare idag kommer det dam besök till en av våra killar. Så, har lite att stå med idag!

Inga kommentarer: