tisdag 15 september 2009

HÖST

Nu märks det verkligen att hösten är här, på många olika sätt. Luften är mera frisk och sval. Gräset är väldigt vått ute på morgonen. När Japaneserna har gjort sin morron kiss och kommer in igen ser de nästan ny badade ut. (bara att börja föna) I deras yviga svansar hägner det smycken i form av björklöv som har krokat sig fast. Dessa ligger sedan utspridda i hela köket. Kenzo & Betty gör sitt bästa för att slita dessa små stackars löv i 1000 bitar. Det är bara att damsuga 100 gånger om dagen. *Bläää*

Annars så är det en väldigt skön dag idag. Lilla "Ruth", hon börjar bli lite rund. Så förhoppningsvis så har vi lite nya helfärgade valpar på gång. Något annat väldigt spännande som jag upptäckte igår är att "Marja" har börjat löpa. Jättespännande tycker jag. Hoppas nu att vi har bättre lycka denna gången.

En annan sak som är lite skön just nu är att det inte är någon utställning för oss på ett tag. Skönt att få lite paus i allt åkande. Tror även att hundarna tycker det. Även om de är som galna på morgonen när de har fått känn på att vi skall åka på någon utställning. Nu har vi lite andra projekt att ta tag i de kommande helgerna. Så någon tid för att sitta och rulla tummarna har vi inte. Vi går mot en VÄLDIGT spännande höst!!

Inga kommentarer: