tisdag 15 september 2009

VOUGES CHIPPENDALE

Vouges Chippendale - Som liten oskyldig valp

Den gamla kärleken (som jag skrivit om tidigare) som har flyttat tillbaka är "Chippen", Vouges Chippendale. Han kunde av olika anledningar inte längre bo kvar där han bodde, så han flyttade hem igen. Här flyttade han in som om han aldrig lämnat oss. Lika lätt som sin syster, (Ch. Vouges Charlotte) när hon bodde under sin utställnings period.
Han har anpassat sig riktigt bra, trots att han bara har bott hos oss i några dagar. Han flyttade in i Torsdags, och det känns redan som om han alltid har bott hos oss. Äter & skiter som en hund skall. Allt funkar bra hittils. Inte alltid lätt att ta hem en vuxen hane till andra vuxna hanar. De är ju ändå pojkar, hundar, djur... Men peppar, peppar än så funkar allt toppen.

Lille "Chippen", eller ja lille å lille. Han har ju blivit en STOR pojke nu. (Med betoning på stor) Men jag tror nästan att jag aldrig har sett en Cavalier med sån fantaskisk färg som "Chippen" har. Helt otroligt mörk röd färg, mycket är det av den också. *ler* Han är en glad och orädd kille som inte backar för någon eller något.
"Chippen" är en kullbror till Ch. Vouges Charlotte och Ch. Vouges Charlatan. Själv har han 1 Cert som han fick för Mrs. Pam Craig på sin första utställning vilket var, Cavalier Specialen i Askersund i Juni 2008. Han har sedan dess varit sparsamt utställd och har bara varit på en enda utställning i år. 8 utställningar totalt.

Planen för "Chippen" är att han troligtvis kommer att följa med oss på ett antal utställningar under 2010. Vad som händer sedan får framtiden utvisa. Vi är i alla fall glada att ha denna vackra kille hemma igen.

VOUGES CHIPPENDALE

Inga kommentarer: