tisdag 13 december 2016

VAD HÄNDER & VAD HAR HÄNT


I söndags hände något läskigt. Jag ligger i soffan på förmiddagen efter att ha matat och fixat med alla hundarna. Ligger där med min mobil och tittar lite på Facebook. Efter en stund känner jag att ögonen liksom blir trötta och att den lilla texten på min mobil börjar bli svårläst. Det blir sedan suddigare och suddigare. Riktigt obehagligt så jag går upp och får för mig att tömma diskmaskinen istället. Men min syn blir inte bättre utan tvärtom... Dessutom blir jag där och då med tallrikar i händerna helt snurrig, nästan som om jag skall svimma. Bestämmer mig då för att gå och lägga mig i sängen lite. Ligger där en stund och sedan är allt som vanlig igen. Måste säga att det faktiskt var riktigt obehagligt. Har inte känt av något sedan dess... 

Vad händer mer? Jo, igår var det beräknat att vi skulle bli "The Morfars 3.0". Men det blev inte riktigt som tänkt och nu går vi över tiden istället. Kanske blir det ett barnbarn i juklapp. Vi får se.. men spänningen och väntan är nu faktiskt helt ooooliiidlig. Både Molly & Jamie börjar nu få tänder och ja.. jag vet inte riktigt vad jag skall säga. Känns som om det snart är dags att börja tänka på moppe!! 

Jag och två av mina kusiner lussar hos vår farmor och farfar

Idag är det också Lucia och snart är det jul. Tiden går så fort att man inte riktigt hänger med. Mycket skall hinnas med innan jul. Skall på begravning på torsdag då min morbror tyvärr har lämnat oss i sorg och saknad. På lördag kommer min veterinär och sedan skall några valpar levereras är det väl tänkt. - Ja, det är något hela tiden. 

Har inte riktigt fått den där härliga julkänslan ännu. Vet inte ens om den kommer i år för tittar jag ut så är allt mörkt, vått och grått. Så himla tråkigt. Hudarna är skitiga och våta och jag gör inget annat är att svabbar golv och badar. Dessutom har vi en doft i detta hus just nu som inte går av för hackor. Mina tikar har nu i stort sett alla löpt (eller löper just nu). Från november fram tills nu har vi haft löptikar, den ena av löst av den andra och den ena stinker värre än den andra. Spelar ingen roll att det snart är jul och doftljusen brinner för full. De luktar skunk i alla fall. Med detta sagt så kan jag ju även passa på att säga att jag lite gått - All in!! Det kommer bli en spännande vår om man säger så... 

"Mindys" små valpar växer och frodas, tyvärr förlorade vi två av dem ganska snabbt. Vet inte riktigt vad som hände med dem men ibland är det så. Det finns liksom ingen förklaring. Tråkigt men sånt är livet. Att hålla på med hundar är verkligen ingen dans på rosor alla gånger.

- Trevlig Lucia till alla där ute!! 

Inga kommentarer: