fredag 6 november 2009

FREDAGS MYS!!!


Ja, då var det fredag igen. Dags att hoppa i de fina blå overallerna som vi fick i Borås. *ler* Idag blir det bara en lugn mysdag. Veckan har varit fyllt med känslor som har hoppat upp och ner. Dags att varva ner veckan som varit, och bara ta det lungt.

Imorgon bär det av till Laxå och mötet som Japanese Chin Sociteten anordnar. Skall bli spännande, kul och intressant. Vi har bokat hotell i Örebro. Skall bara mysa där på lördag kväll utan hundar och allt vad det innebär. Inte ofta man bor på hotell numera utan hundar, burar och en massa packning. Sist var på Hannas bröllop i Malmö. Annars så bor man bara på hotell när man är på semester utomlands. Så denna helgen skall jag bara njuta. Sedan mötet, ja kanske är det någon ny tanke som kommer upp. Skall försöka att inte jämföra med Cavaliersällskapet. Detta går inte då JCS är en väldig liten men naggande god klubb. Skriver mera om detta möte när jag kommer hem.

Valparna växer och frodas. Nu morras det och leks. Så kul att allt händer från en dag till en annan. Det gäller verkligen att hänga med. Små valpar växer och utvecklas snabbt. Den ena dagen är inte den andra lik i valphagen.

Nä, nu skall jag damsuga av, så att vi slipper fredagsmysa i en massa damtussar. Undrar var de kommer ifrån??

1 kommentar:

Blackoranges sa...

Vi önskar er en trevlig och givande helg!
Hälsningar Susann på Dog News
http://blogg.aftonbladet.se/dognews