lördag 5 december 2009

MIDDAG IKVÄLL!!

Idag på morgonen var vi hos veterinären med alla Ruth & Marinas valpar. Tanken var att vi skulle vara där igår men veterinären fick förhinder, så det fick bli idag istället! 10:00 hänge vi på dörren med händerna fulla med sprattliga & livliga valpar.

All gick bra, de fick vad de skulle och sedan hem fort för att slänga dom i badet!! 7 valpar, lätt som en plätt när man får in rullande band tekniken. Med vissa abrott då man får jaga lite efter de som inte tycker att det behövs att göra sig fin.

Vid 12:00 stigen en mycket trevlig och charmfull kvinna in genom dörren med sin lika trevliga och charmerande man. Dessa skulle hämta hem sin lilla valp. En till skulle de ta med till sin syster. Så två skulle åka idag, konstigt nog så tyckte jag att det var tre som satt i den lilla buren när de for iväg hem... Som det kan bli!! Bra kommer de i alla fall få, ingen tvekan och det känns skönt.

Ikväll skall vi på middag hos "wonderbara" Anita, skall bli så mysigt att träffa henne igen och hennes Magnus.

Hinner inte skriva mera, då jag har MASSOR att göra innan vi ger oss iväg. Julia och hennes putte får se efter hundarna medans vi är borta!

1 kommentar:

Barbro sa...

Var det två eller tre i buren ??

Barbro