tisdag 1 december 2009

VILLE, VALLE & VIKTOR

Än så länge går de under namnen "Ville, Valle & Viktor" precis så som de kom till världen. Jag kan bara inte låta bli att beundra dessa små underverk. Så söta & så näpna.

När vi skaffade Japanese Chin så fick vi höra att de var svåra att hitta hem till då Japanese Chin inte är någon speciellt känd ras. Detta avskräckte inte oss, då vi bara älskar denna underbara lilla hundras. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att rasen inte är större än vad den är. Dessa små hundar, så underbara. Jag skulle enkelt kunna bli en ambassadör för dem. Har bara positivt att säga. När man väl lärt känna en Japanese vill man bara inte vara utan.

Att de var svåra att hitta hem till är nog inga problem. Både mail och telefon samtal har kommit där de har visat intresse för valparna. Inte bara från Sverige, utan även andra länder. till och med JAPAN!! Vet inte hur många det finns som har exporterat en Japanese Chin till Japan. Det brukar ju vara vi här i Europa & USA som trånar efter hundar från Japan och inte tvärtom.

Att hitta hem blir nog inga problem. Efterfrågan är större än vad vi har valpar. Vilken känns oerhört kul och smickrande, då detta är vår första kull. Kul att det finns andra som uppskattar det man gör. Man blir nästan lite mallig.... ;-))

Nedan finns nu bilder, de blir en vecka i morgon!!


"VILLE"


"VALLE"


"VIKTOR"

Inga kommentarer: