måndag 11 januari 2010

OJ, - VILKEN HELG!!!


Nu är MyDog 2010 över och alla (Bob, Jean, Hanna, Johanna, Anton, Per & Jag) är helt slut i våra kroppar och hjärnor. Idag blir en slappar dag!!

Vår monter gick över förväntan. Gänget i montern har sålt shampo & andra produkter i liter vis. Så himla kul. Många var så glada över att Chris Christensen nu finns i Sverige "igen". Kändes nästan som om Chris Systems har en egen Fan Club, och den var inte så liten vill jag lova. Så kul att produkterna tog emot så positivt.

Det här med att ha en monter och sälja produkter var ett spännande äventyr. Som vi har slitit för att få ihop detta, på alla vis. Det var mer jobb än vad vi hade räknat med, men det var det verkligen värt.

Många kom och berömde både produkter, montern och så klart de som jobbade i den. Att de var så vänliga och hjälpsamma när de inte själva riktigt visste vad de behövde till sina hundar.

Nu går planeringen på högvarv, och vi kommer säkert att finnas på flera utställningar framöver. Nu skall vi sätta oss och fin lira på webshoppen så att den kommer igång oxå. Många frågade efter den, så just nu är det vårt prio ETT!

Mitt i allt säljande så skulle våra hundar hinna ställas ut oxå. Vi hade en bra dag på lördagen med våra Cavalierer. Ch. Clopsville Baileys var bästa Hane & BIR. Ch. Vouges Invincible var 2:a Bästa Hane och Vouges Dramatic (1 Cert) var 5:a Bästa Hane.

Vår "nya" Japanese, Aranle Kenzo var även han BIR och fick sitt första Cert från juniorklass, bara 10 månader gammal.

Eftersom vi hade monter så kunde vi lika väl stanna och ta in "Kenzo" & "Bailey" i gruppen. "Bailey" blev blev 5a i Grupp 9, vilket avrundade Lördagen på ett trevligt sätt. Allt blev så roligt då "Bailey´s" uppfödare från Engalnd är hos oss på besök. Så både Jean & Bob var så stolta över lille "Bailey"!!

Även på Söndagen var Kenzo BIR och fick sitt andra Cert. Cavaliererna hade vi inte lika tur med som på Lördagen men "Bailey" var 3a Bästa Hane. Men även om inte våra ägada hundar hade tur så hade Lilla "Chanel", Vouges Queen Charmian turen på sin sida. Hon vann Junior Klasssen och slutade storartat som Bästa Tik och fick sitt första Cert. Stort grattis till hennes stolta ägare, Kristina och Rolf Lundgren från Hammarö.

Skall uppdatera hemsidan under dagen med bilder och resultat från utställningen. Nu skall jag bara slappa med en kopp kaffe och mina härliga vänner här hemma.

Inga kommentarer: