tisdag 12 januari 2010

PACKAR!

Nu på morgonen så håller Hanna, Bob & Jean på att packa för att åka hem till Malmö & tillbaka till England. Jag känner redan nu att det känns tomt. Det har varit fullt hus, och det har varit så trevligt och roligt.

Hanna är en underbar tjej, som förresten fyller år idag, GRATTIS HANNA! Hon är så hjälpsam och ställer alltid upp och hjälper oss. I helgen har hon jobbat i vår monter, samtidigt som hon har hjälpt till och visat våra hundar. Måste bara säga att hon är en toppen brud! Grattis till Niklas oxå!

Bob & Jean, - Åh, jag saknar dom redan. Så snälla och gulliga. De har inte varit här på nästan två år, så Per ringde dem och sa att nu har jag bokat en flygbiljett till er, så välkomna till Sverige! De hade inget val, bara att packa och ge sig av. Vi kan ju inte vara utan dom allt för länge... *ler* Nu har vi haft två härliga veckor tillsammans. Firat nyår mm.

Hanna skall ta tåget vid 12:00 och Bob & Jean's flyg går strax efter 16:00. Sedan blir det tomt och tyst. Men vi har haft så trevlig med många skratt. Så jag får minnas tillbaka till det. Hoppas nu inte att det dröjer allt för länge innan vi ses igen. Har redan planer på att sammanstråla i Damnark i sommar. Kanske även tidigare än så, vem vet!?

Inga kommentarer: