tisdag 5 januari 2010

WEBSHOP - CHRIS CHRISTENSEN


Som vi har slitit den sista tiden. Allt mitt i julstress och nyår. Men jag skall inte gnälla, det har bara varit hur kul som helst. Vi har fått äran att bli distributörer för ett märke som är väldigt populärt i USA, men numera även i Europa. Proffsprodukter för den medvetna utställaren och uppfödaren. Eller till de som har hundsalonger & trimm.

Vi håller nu på att bygga en webshop men oj, det tog längre tid än vad vi hade trott. Men så fort webshoppen är klar så kommer den att finnas/hittas på vouges.se. Inte nog med att vi har jobbat med att bygga webshoppen. Vi skall även ha en monter nu i helgen på MyDog. Att få till en monter på mässan var också ett projekt som heter DUGA. Så skall ni till MyDog, glöm inte att titta in i vår monter där.
Lena Svalling-Ekdahl har återigen varit så fantastiskt snäll och gjort vår logga till shoppen. Med en slogan - "When Health & Beauty Matters". Vilket får stå för de produkter som shoppen kommer att innehålla. Alla produkter från Chris Christensen, Ztrapatz & Glossbo Naturprodukter, sammanfattar denna på ett bra sätt. Fler märken och produkter kommer att adderas i shoppen allt eftersom vi hinner med. Så håll utkik!

Lena skulle själv kommit ner till Göteborg, men ligger hemma och är sjuk. Synd att hon inte fick vara med och se hur det kommer att se ut. Krya på dig Lena!


Många av dessa produkter har vi använt i flera år, själva är vi väldigt nöjda. Skall bli spännande att få vidareförmedla allt som vi har testat/använt och tror på. Har fått många mail under årens lopp om vilket shampo eller vad vi använder på våra hundar. Så till er som har frågat, här e svaret.

2010 hoppas jag blir ett spännande år, inte bara för våra hundar, utan även våra andra projekt vid sidan om. Imorgon skall vi till mässan och bygga montern. *puh* Samtidigt som det är tungt och slitsamnt så måste jag säga att det är spännande och roligt. Alltid kul att testa något nytt! Man lär sig massor under resans gång.

Hinner inte skriva mera, måste packa och fixa till det sista. Men som sagt, skall ni till MyDog - Glöm inte att besöka oss. Om ni inte skall dit, så hoppas jag att webshoppen snart blir klar!

Mitt i all denna röra, så skall jag även få till våra egna hundar till på Lördag & Söndag.......

1 kommentar:

kristina sa...

Nytt År - ny verksamhet - ses på My Dog