söndag 20 juni 2010

JÖNKÖPING DAG-2

Idag har verkligen varit en snurrig dag för oss. Som sagt svårt att vara på två platser samtidigt. Allt krockade idag, vilket gjorde att varken "Teddy" eller "Bailey" kom in i ringen. Tråkigt men sant....

Montern med Chris Christensen har rullat på hur bra som helst. Det kom till och med en och frågade mig om jag hade "stånd". Man kan tolka det på olika sätt, men det blev faktiskt riktigt roligt!! *ler*

Johanna & Anton gör ett toppen jobb och får mycket beröm av alla för att de är så trevliga och "Service minded". Det tråkiga med montern idag var att kort maskinen la av.... så nu är det bara kontanter som gäller. Men det har funkat över förväntan ändå. Något annat som är lite tråligt är att många av de olika produkterna har sålt slut. Eller är det tråkigt? Egentligen är det bara kul att det går så bra. Nya varor har anlät till Göteborg i helgen, förhoppningsvis så kan vi hämta ut dessa under veckan.

"Jackson", Ch. Vouges Invincible var i alla fall på rätt plats i TID! Han blev 2a i Championklassen och slutade som 3a Bästa Hane.

I andra ringen så fick "Kenzo", Aranel Kenzo sitt 10de Cert!! Hur många skall man egentligen jaga? Räcker det nu? eller är det så att mycket vill ha mer? ;-)

Gulliga Lena kom med sina vovvar, Vouges Steven & Vouges Kirsten. Idag får man säga att Lena var på hugget. Hon slog till med att ta hem Tik Cert och 2a Bästa Tik för Mrs. Brenda Banbury från England!!

Grattis Lena, detta gjorde du riktigt bra. Nu håller vi tummarna för morgondagen... Grattis också igen till ALLA vinnare idag, och lycka till, till er som skall till Jönköping imorgon Dag-3, vi ses där!


VOUGES KIRSTEN - 1 CERT
(Ch. Liane's Inspiration - Vouges Upsadaisy)
Äg: Lena Andersson

Inga kommentarer: