onsdag 23 juni 2010

JÖNKÖPING DAG-3

Har man bloggat om Dag-1 & Dag-2 så får man väl ta slutklämmen med Dag-3 också!!

Sista dagen är man bra seg. Även hundarna var trötta.... Måste säga att vi har haft en mycket trevlig helg. Många olika saker har hänt under helgen som har gått. Massor med intryck, ibland så mycket att det var svårt att få in. Lite tråkigt att alla inte kom... vissa "bangade" och kom inte, vilket var lite synd. För tänk så kul vi hade och hur kul vi hade kunnat få!! ;-)

Trevlig stämmning runt ringarna och många glada miner. Vilket är skönt, alla hejade fram varandra och ingen var sur eller spred negativa vibbar. Så skönt.

Vädret var också toppen. Första dagen kom några droppar regn. Helt OK utställnings väder! Vi är nöjda med helgen. 4 Cert, 1 CACIB, 2 res-CACIB, BIR & Grupp-res. Så vi skall inte klaga. Svårt ibland att hinna med och focusera då man har två raser och två ringar att hålla reda på. Sedan var utställnings platsen inte liten, det var en bit att springa mellan ringarna. Men jag tycker det gick ok ändå, så här i efterhand.

Jättekul att Lena & Vouges Kirsten fick sitt första Cert, Grattis igen Lena!!!


ARANEL KENZO - Nu 11 CERT!!

"Kenzo" var väl den som drog de längsta stråna in helgen. Han fick Cert alla dagar och res-Cacib & CACIB. Sista dagen var han BIR och var reserv i Grupp-9! Så kul, en sån stämning det var i gruppfinalerna på Måndagen. Det hejades i alla hörn av ringen.... "Kenzo" var nu för 3dje gången i år placerad i gruppen.


ARANEL KENZO - Grupp-res


Söta, rara, gulliga, hjälpsamma, duktiga, snygga, fantastiska, underbara
ANTON & JOHANNA

Vår monter rullade på som vanligt. Allt gick bra och Anton & Johanna har än en gång gjort DET! Så duktiga och så snälla som hjälper oss då vi själva fastnar i ringarna... Men nu är de "proffs" i pälsvård, så vi behöver inte vara i montern så mycket. Vilket känns skönt att allt funkar. Nu laddar vi om med nya produkter och ny energi till Tvååker. Kommer att finnas lite nyheter där från Chris Christensen, det vill ni väl inte missa?

JOHANNA I FARTEN...

Nu är det dags att tänka om och till. För på fredag, midsommarafton kör vi ner till Danmark för att vara med på World Dog Show 2010. Vi skall inte ha monter där, utan ställer bara ut våra hundar. I morgon bitti kommer Bob & Jean från England. Skall bli så kul att få träffa dom igen. Även här hade vi planerat sedan länge att vi skulle vara ett gäng som skulle åka och ha trevligt tilsammans. Men som det ser ut nu så blir det, Jag, Per, Bob & Jean. Så synd att inte alla kunde följa med, men får man inte ledigt från sitt jobb eller blir sjuk eller inte får hundvakt, så vad gör man. Då finns det ju inget att göra, mer än att stanna hemma. Men vi skall ändå försöka ha en trevlig helg, hoppas att ni som är hemma får det också!! ;-)

TREVLIG MIDSOMMAR till alla, och LYCKA TILL, till alla som skall till Danmark. Vi ses där....

Inga kommentarer: