lördag 19 mars 2011

JAG ÄR SÅ BLÅST!!

Så tråkigt att behöva ta upp detta i bloggen men vad skall man göra?

Ibland känner jag att jag är väldigt snäll och delar med mig av allt jag har och kan. Tyvärr så är man då ett lätt offer och man blir lätt utnyttjad. Jag är sådan som person att jag litar på folk. Kommer alltid vara sån men jag vet med mig att man då går på en blånit då och då. Mina vänner eller ja de jag anser är mina vänner litar jag på. Jag försöker ställa upp till 100% och hjälpa om någon har hanmat i en tråkig situation.

Jag lämnande ut en valp med ALLA papper till en av mina vänner. Som några veckor tidigare hade fått valpar själva efter en av våra hanar. Vi gjorde upp att de skulle betala den ”nya” valpen från oss så fort de hade sålt dessa valpar. Samtidigt skulle då levande valp avgiften för de valparna de fått betalas. Så vad gjorde jag, jo jag skrev under parningsbeviset och skickade med dem. Sammanlagt blev allt en summa på nätta 22,000 kronor.

Allt detta skedde i somras 2010, och nu är vi snart inne i april 2011. Har fått en och annan ursäkt och att pengarna skall vara på väg. Men jag har fortfarande varken sett eller hört något. Inte ens ett försök att betala vare sig 500 eller en tusenlapp.

Så tråkigt att ha känslan över att vara blåst. Speciellt av några som jag har ansett som mina vänner. Jag är inte arg på dem. Mest ledsen och besviken på mig själv och känslan över att jag är lurad.

Lite problem uppkommer ju för oss också när det kommer till bokföringen. Hur skall vi mot skattemyndigeterna kunna säga att vi inte har fått pengarna när vi har skrivit på alla papper?? Usch, så dumt!!

Man brukar ju säga att; man lär av sina misstag. Ingen idé att gråta över spilld mjölk för det drabbar ingen fattig! Eller hur?

Vad vill jag då säga med detta – Lita på era vänner, njut av era vänner, ha kul med era vänner. Men skall ni ha affärer ihop. Gör det alltid på ett riktigt sätt så att ingen av er kan drabbas. Så tråkigt att förlora en god vänskap pga. av en simpel hundaffär!!

Lycka nu till i Malmö alla som skall dit imorgon!!

Inga kommentarer: