tisdag 27 september 2011

TRÄNA – JAG?

Ok, jag har nu börjat gå igenom mina garderober och inser direkt att jag inte längre kommer i allt. Hum!! Hur sjutton kan kläderna bli mindre av att bara ligga still i min garderob?

Igår när jag skulle släppa ut hundarna så måste jag gå två trappsteg ner till hundgården. Jag tyckte det svajade till. Tänkte direkt att – Oj, vad har hänt med trappan!? Men det var inte trappan som hade mjuknat i allt regn. Nä… det var på mitten (ungefär) av min kropp som det skvalpade till. Öh?

Efter att ha provat byxa efter byxa så kanske det är dags att göra något. Banta? Nja, det har jag provat och jag lyckas om jag vill. Men det håller ju inte i längden. Inte som jag lever i alla fall. Kan inte hjälpa det men kan inte motstå en dubbelnougat då och då. En påse Gott&Blandat slinker också lätt ner…..

Hittade denna baddräkt från Panos i min garderob och provade. Jag i den ser ut som en gammal påse typ gympapåse med en basketboll i, som hänger lite skamset i ett omklädningsrum som ingen äger eller vill veta av!!

Idag är mitt självförtroende på NOLL. Har ju bara börjat rota bland mina kläder. Tänker då verkligen inte fortsätta idag. För vad är vitsen. Lika bra att slänga allt och börja om på nytt!!

Nä, Peter. Dags att ta tag i torktumlaren på magen och se till att få en tvättbräda istället. Hur skall jag då få inspiration att gå till ett gym och dra i en massa spakar och snören? Skulle nog behöva en PT som hjälper mig eller var är Anna Anka??

Gillar inte heller tanken på att gå dit och se alla vackra och tränade människor som har värsta kondis och orkar hur mycket som helst. Hur skall man liksom passa in? Vad skall man ha på sig? Jag menar så att man döljer hur man ser ut och samtidigt inte syns.

Kanske skulle man börja med några slags övningar hemma? Men hur gör man dem?? För att betala dyrt för ett gymkort och sedan vara helt slutkörd redan efter 10 minuter känns ändå ganska onödigt.

Träna med bollar kanske är roligt!!? ;-)

Inga kommentarer: