söndag 25 september 2011

EN PRODUKTIV HELG!

En sån helg, så mycket vi har fått gjort.

Imorse åkte Per med ett lass till tippen. Sedan på vägen hem handlade han hundmat mm. Själv fick jag ännu en lyx morgon, vilken blir = lyxhelg. Hundarna hade fått sin frukost och allt idag med.

När Per kom hem shoppade vi loss på internet, myspys höst kläder från Zara. - Svisch, där försvann några kronor. Vi satte oss sedan i bilen och drog till IKEA. – Svisch, där försvann några kronor till.

Väl hemma så började jag gå igenom alla våra sängkläder. Huu, hälften åkte i en soppsäck. Några var Johanna här och norpade åt sig. Vi hade ju shoppat flera nya set på IKEA.

Jag kände att jag hade ångan uppe och drog ur alla Pers kläder och sa – Vad vill du behålla? Resten viker vi ihop och lägger tillbaka. Men herregud vad vi har skrattat. (I alla fall jag) Vissa av kläderna undrar jag när han egentligen hade på sig, eller hade tänkt ha på sig!! Tänk vad fort modet ändras. Vissa kläder var inte så himla gamla ändå. Andra såg man verkligen att de har varit hans favoriter, men nu är de - Gone!!

Massor åkte ner i samma sopsäck som sängkläderna men en sopsäck räckte inte. Maj gaad!! Jag rev ut hylla efter hylla, låda efter låda! Men nu är det fint. Nu tror jag till och med att han har lite koll på vad han har. För vissa saker hade han glömt och andra dök upp nya med lappen på.

Nu har vi (eller jag) alla mina garderober att ta itu med. Men det vill jag nog kanske göra själv. Skratta kommer jag säkert göra ändå när jag hittar kläder som ser ut som om någon Peter Junior har haft!! Fler garderober finns att rensa. De med alla mina skor och de med alla ytterkläder!! Puh!! Men det blir bra när det är klart.

Idag har jag även fått tummen ur och fått ramat in alla Champion diplom som har legat kvar i sina mega kuvert från SKK. Vet att många inte beställer dessa då de kostar några kronor. Jag kan själv tycka att kanske skulle SKK bjuda på dessa då man redan lagt ut en massa pengar för att få hunden till Champion.

Skit samma, jag har dem och är lite stolt över dem. De som redan hänge uppe dammade jag av och blev nästan lite sentimental. Alla dessa gamla hundar man har haft genom åren. Många minnen kom upp samtidigt som de fick sig en liten puts idag.

Nya ramar inhandlades också på IKEA idag. Förstår inte varför SKK har valt ett sådan mått som inte går att få tag på en ram till. Men det är bara fram med saxen, så är det lätt fixat.

De ramar vi har haft innan fanns inte så det fick bli en ny variant. Den var nästan identisk så det syns nästan inte att det inte är samma. Dessa var mycket lättare att jobba med. Bara små plast bitar som man vred till, så var det klart. De gamla har skruvar och allt. Usch sånt bök. Sist Bob & Jean var här så satte jag Bob i arbete och har ramade och skruvade för fulla muggar.

Det blev i alla fall jättebra!!

Nu på kvällen har ”Rickey”, Ch. Clopsville Gin Rickey gjort sin avels debut. Men hans uttryck i ögonen, så tror jag att ha tyckte att det var – Delicious!! Om mina planer går i lås med parningar och allt vad det innebär, så kommer jag garanterat ha bajs i granen i år!! Ooopss…

Nä, nu säger jag som alla andra ”rumpnissar” – Nu e det natten!!

Inga kommentarer: