tisdag 6 september 2011

VÅGLIGT

Vågligt, ja det ordet valde Maria Montazami att använda igår i serien Hollywood Fruar.

Så jag säger såhär idag; - Ibland är det vågligt att blogga. Ibland är det vitt och ibland svart. Så svart att man nästan inte ser vad det står!!

Klart att man bloggar för att man känner att man har något man vill säga, eller att dela med sig av. Men idag har jag inte så mycket att säga egentligen. Bloggar man vill man givetvis att någon skall reagera, vad är vitsen annars? Men man vill ju då självklart att folk skall reagera positivt och inte göra sin egen tolkning och se blogginlägget som något negativt. Kanske för att folk ska få en och annan tankeställare. Eller kanske bloggar man bara för att man vill visa att man är människa och har då givetvis också känslor och tankar som alla andra. Men som bloggare är det svårt att veta hur det man skriver skall tas.

Idag har jag bara städat. Så tråkigt att skriva om så vi hoppar det. Jens har sovit över hemma och Anton & Johanna har kommit hem såååå bruna efter sin sol semester. Åh, när är det min tur att åka iväg och dricka paraply drinkar och bara vara!

Idag samtidigt som jag städat så har jag poppat 90-tal musik i min iPhone. Så skönt att bara får svänga loss med damsugaren och känna sig - FRI!!

Idag blåser det som bara den här i Kungsbacka. Längtar redan tillbaka till våren och sommaren. Så att jag kan få tillbaka den där ”Springit” känslan…….

La Cream på er!!



Inga kommentarer: