fredag 25 november 2011

SNART 1:A ADVENT!!?

Hur gick detta till, vart tog tiden vägen. Dags att ta fram staken igen och se om man hittar ljusslingan som på något konstigt sätt har under året växt in i häcken!!

Allt går så fort just nu. Kanske är det för att jag har blivit lite dag blind på grund av valparna. Kan nästan inte skilja på natt och dag. Denna årstiden känns allt också så mörkt hela tiden. Inte konstigt att man blir förvirrad. Men idag är det också fredag igen. Vad hände egentligen denna vecka, vart tog den vägen?

Allt går bra här hemma med ”Tina” och hennes valpar. De bara äter och sover och både ”Tina” och valparna verkar väldigt nöjda. På tal om valpar. Har fått lite kort från valpköpare. Alltid lika kul att öppna sin e-mail och se alla dessa foton som kommer. Vissa kommer med den ”vanliga” posten, men det går bra det med. Valparna så som jag minns dem har blivit stora och har fantastiska liv hos sina nya familjer och ägare.

VOUGES TITANIC
1 Cert - 13 år och 8 månader
Ch. Harana Jumpin Jack Flash x Vouges Hotshot

“Tess”, eller Vouges Titanic som hon heter I stamtavlan har nu nått en ålder på snart 14 år. Hon ligger i stort sett idag bakom alla våra helfärgade Cavalierer. Så härligt att se att Cavaleirer blir gamla. Hon har haft ett underbart liv hos Lena Andersson och Lemitess Cavalierer. Tack Lena för att du har vårdat och älskat ”Tess” på det sättet du har gjort och fortfarande gör. Är dig evigt tacksam.

VOUGES DELIGHTED
Ch. Pascavale Enchanted x Ch. Vouges Jennifer

Vouges Delighted eller “Teddy” som han kallas är en kullbror till våra ”Lisa”, Ch. Vouges Delicious & ”Dylan”, Vouges Dramatic. Och då även en bror till Lenas ”Paris”, Ch. Vouges Drama Queen. ”Teddy” har den lyckan att få ha en underbar ägare som heter Annika. På biden är ”Teddy” på en härlig promenad säkert vid havet i Halmstad där han bor. Tack också till dig Annika. Är så glad att jag har hittat så underbara valpköpare till mina valpar.

Idag var det tänkt att jag skulle bada och fixa till fyra hundar inför utställningen i Norge och Norsk Vinnare 2011 i Lilleström i helgen. Men huuuu, vad det regnar och blåser. Känns inte så roligt att bada några hundar nu på dagen så det ser ut som om jag får spara detta nöje tills ikväll.

Den lille hunden som jag sökte en ny familj till igår på Facbook ser ut att ha hittat ett mycket bra alternativ. Hoppas nu att allt går i lås och att det kan bli bra. Hunden kommer inte från oss men, vad gör man inte för att hundarna skall ha det och få det så bra som möjligt.

Jens har hittat en ny lägenhet och skall idag flytta från där han idag bor med en polare till något helt eget. Per går här just nu fram & tillbaka och bara väntar på att få ge sig iväg och hjälpa till. Själv stannar jag här hemma och håller ställningarna. Asså shiiit, vad stora alla våra fyra barn har blivit. Jag måste säga det igen – Vart tog tiden vägen??

Allt är så konstigt nuförtiden, barnen blir äldre även mina hundar – men inte jag??





Trevlig Helg!!

Inga kommentarer: