onsdag 4 januari 2012

BÄTTRE DAG I DAG!!


Idag känns det som om allt är på banan igen. Per kom även upp och iväg i tid idag. Igår kväll packade vi allt som har med vår monter och Chris Christensen att göra. Nu på morgonen skall allt packas igen och köras till Svenska Mässan och My Dog.

Johanna, Anton & Jimmie har nu en dag framför sig att bygga montern så att allt är redo och klart för starten imorgon och sedan 4 dagar framåt.


Per jobbar och själv skall jag försöka komma ikapp med mitt badande och allt här hemma som INTE blev gjort igår. Plus att det kommer en tik som skall paras idag. Får bara hoppas att stormen Emil lugnar ner sig lite. För hujedamej vad det har stormat inatt. Av någon konstig anledning så blir det ett så mysko ljud av att det stormar. Nästan som om det är tåg eller nått som flyger förbi i vinden. Detta gjorde att jag låg och lyssnade på detta oljud, och hade då givetvis svårt att somna.

Massor med folk kommer också till helgen vilket alltid är mysigt. Skall bli trevligt att i helgen få träffa alla som kommer till Götet och My Dog. Hoppas det blir lyckat och att vi har trevligt. Kollade precis vädret och det ser inte ut som om det skall storma. Men det ser ut som om det kommer snö….. Hum – Vad är det som händer med vädret egentligen. Så mycket som det har stormat och blåst det sista så undrar man ju faktiskt.

Nä, ingen vila ingen ro. Dags att ta tag i dagens schema. Hoppas ni alla får en TOPPEN dag!

Inga kommentarer: