tisdag 3 januari 2012

ASSÅ SHIIIT!!

Idag är jag på ett jäkla dåligt humör. Känner mig så jäkla irriterad. Så irriterad att jag inte vet vem jag skall slå eller vad jag skall göra sönder. Har lust att klättra up på en hög jäkla kulle och bara skriiika – ”%&¤%”#”¤”¤*^^”%”¤%”/””/%”##”%^, eller nått!!

Dagen började med att vi försov oss. Vaknade inte förrän 09:30. Helt jäkla otroligt!! Per hoppar plötsligt ur sängen och skriker – Peter, vad är det för dag idag!! Helt förvirrad vaknar jag till, och säger då –Tisdag. Sen jäklar brinner det i galoscherna!!

Alltså så himla pinsamt för stakars Per som jobbar sin andra dag på sitt nya jobb idag. Han som alltid sköter detta med att gå upp i tid och se till att alltid vara i tid. Åker vi någonstans och har en tid att passa så är vi nästan alltid en kvart för tidiga. Gäller det utställningar så är vi minst en timme innan på plats, ibland mycket tidigare. Det sista jag hörde honom säga innan han slängde igen dörren var – jag är så himla besviken på mig själv!!

Hum – hur kunde det bli så här. Jag som var uppe innan 05:00 igår, och idag? Nä, då är man näst intill livlös. Hela dagen blir liksom förstörd när den startar så här.

Att man precis har börjat med en diet som sätter humöret på prov gör ju inte saken bättre, precis. Men skam den som ger sig, eller hur!! Livet har sina prövningar och idag testar livet mig.

Örk eller mumsfillibabba?

Sedan har vi massor att göra denna vecka. Mycket som jag hade tänkt fixa med idag så att vi hinner med allt som är in planerat. Allt Chris Christensen skall packas ner och sedan fraktas till My Dog i morgon. Sedan kommer en tik på parning i morgon. Hade då tänkt bada den tilltänkte så att han ser lite representativ ut. Sedan hade jag tänkt bada fler av våra hundar då vi får besök i helgen. Hade också tänkt att fixa till lite i hundgårdarna, men vad händer… Det fullkomligt öser ner ute, dessutom storm på detta. Vad är då vitsen med att borsta och bada hundar. Sedan hade jag tänkt…..

….Asså shiiiit, jag ger upp. Denna dagen är – NOT GOOD!!

Inga kommentarer: