fredag 3 februari 2012

FRIDAY!!

Att blogga ibland är så skööönt… så himla skönt att avreagera sig ibland. Känns som om man behöver det ibland. Att skriva ner saker som berör ens liv är ibland viktigt för att kunna lämna och sedan gå vidare i livet, lite som egen terapi. Ville bara säga det!!

Nu är det fredag och full fokus på positiva saker och roliga istället är allt som är jobbigt och tråkigt. Anna är på väg hit med flyget för att hämta hem sin lilla ”Distrubia”. Hon stannar en natt för att sedan flyga tillbaka till Sveriges baksida, Stockholm. Men mysa lite skall vi allt hinna med.

Schlager nörd som jag är så börjar ÄNTLIGEN Melodifestivalen i helgen. Skall bli spännande att se alla som tävlar i år. Lite spännande namn är med och jag hoppas på stor underhållning. Loreen var en av mina favoriter förra året. Hon är med i år igen och jag kan bara hoppas på att hon är lika bra i år. Håll tummarna på lördag!!



Men först är det The Voice ikväll som gäller. Så alla goa vänner, njut av varandra och ge varandra värme nu när det är så kallt ute!!

Är det helg så är det – så varför inte peta in en pinne i brasan...

Inga kommentarer: