måndag 30 juli 2012

JÖSSES!!


Jesus, vad fort vissa saker kommer när man beställer på nätet.  De som är beställt samma dag från Sverige har ännu inte kommit med det jag beställde från England har redan idag landat i brevlådan!! Hur snabba är de där egentligen??
Jag beställde lite ”Muste have” till hundskåpet. Skall jag nu ge mig ut på banan igen nästa år så får jag redan nu börja med att se till att hundarna är i tipp topp!! Nedan har ni lite tips hur jag gör med mina hundar.

Thornit Ear Powder är ett puder man strör i öronen eller egentligen runt öron öppningen för att förhindra svamp och annat klibb och klabb. Efter denna sommar med mycket fukt och regn så gäller det att hålla spaniel öron torra och fina. Annas är det lätt att det blir svamp och då kliar de av sig öronen eller det blir i alla fall tovor. Detta sliter på pälsen, så ett friskt och fint öra är A och O om man vill ha en snygg hund att ställa ut.
Thornit Ear Powder har använts av engleska uppfödare i ja, vad skall vi säga – 100 år! Funkar riktigt bra. Har alltid en flaska hemma så att man kan förebygga och hålla efter. Det funkar även om man vill hålla rent och snyggt i nosvecket på Japparna. Så en toppen produkt helt enkelt. Kan inte leva utan…


En annan produkt jag beställde samtidigt är en Tearstain Remover. Är helt fascinerad av denna produkt. Den är som en kräm men när man kletar på den så torkar den och blir som gips. Det torkade ”gipset” kan man lätt dagen efter skrapa av med bara fingrarna för att sedan lägga på nytt. När det torkar och blir som gips så sugs fukten upp och hunden blir tillslut av med tårränder som annars kan vara svåra att bli av med. Funkar givetvis även på Jappar. En produkt som jag faktisk har svårt att vara utan.
HÄR kan ni beställa dessa produkter och givetvis mycket annat!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej peter, njuter av din blog. Tack för tipset, också koklove :-) jag skulla villa veta, vaför foder får dina cavaliers: kan du rekommandera nåt: Royal canin, Arcana, Origin eller något annat
häls från Hanne i Köbenhamn
ps jäg hatar para socker ;-)