måndag 24 september 2012

MIN PRINS!!


Igår var nästan allt som i en saga:

"I motljus såg jag en prins komma med sin vita springare utanför mitt fönster. Jag kastade allt jag hade i händerna för att springa ut och möta kärleken i mitt liv. Jag kände att hjärtat hoppade till både en och två gånger och nästan i gallopp, och allt jag tänkte var - "That's Hot"!!"

Öh, nja riktigt så var det kanske inte. Men ibland kan man önska att man är i sagornas värld. För där vinner tillslut alltid de goda över de onda. Alltid en kamp men rätt sida vinner alltid i slutenden, så är det ju tyvärr inte alltid i verkligheten.

Tillbaka till sagan, Per kom igår hem och överraskade mig med en ny snabel drake. Hum - vad vill han egentligen säga med detta? Skämt å sido, vi behövde en ny. Dammsuger varje dag och ibland även två gånger så här hemma går det åt dammsugare kan jag lova.

Per gav mig kvittot och tyckte att vi skulle spara det någonstans eftersom det är garanti på draken. Hahahaha... Precis som om vi någonsin har nyttjat en garanti. Har ingen aning var jag har ett enda garanti bevis nånstans. Det blir ju många och man räknar alla apparater man köper. Lättare att bara köpa nytt. Fast kanske är det lite dumt, man kanske skall vara lite mer om sig och kring sig när det gäller sånt här!!

Har alltid två dammsugare precis som med mina tvättmaskiner och torktumlare så har hundarna sin egen och vi en. Hundarnas snabel drake har nu gett upp och har kastat in handduken. Nu får de min gamla lila Bettan som har funkat toppen. Jag fick en ny, kan det bli bättre!!


Men visst är den lång och ståtlig!!

Inga kommentarer: