torsdag 25 oktober 2012

CARPE DIEM


 

Carpe Diem betyder ju ”Fånga dagen”, men nu heter ju vår "snart" nya säng också det och jag vet inte vad en säng har med dagen att göra. Kanske har det med att Per gärna sover middag? Vad vet jag!!
Men sedan betyder tydligen även Carpe Diem ”Njut av dagen”, och det kanske då stämmer mer in på mig. För om jag nu i fortsättningen kan vakna utan att vara stel och ha ont i hela kroppen så kan man ju njuta av dagen. Sedan kanske det också blir att man njuter och längtar efter att gå och lägga sig, - who knows?
Nu är det i alla fall klart att vi får en ny säng. Och jag fick som jag ville en 210 bred säng. Här skall i fortsättningen rullas runt som bara sjutton. Per tyckte att det räckte med en 180 men ha sa sedan att vi kan ju skicka sms till varandra om det blir ensamt…
Vi valde mellan Hästens och en Carpe Diem säng. Men efter att ha googlat lite så har Hästens fått absolut sämst i alla tester som jag hittade. Fast det säger kanske inte så mycket om Carpe Diem för deras sängar var inte med i ett enda test.
Nåväl, den sängen som Per ville ha var det ju ett bra pris på. Men den fanns ju inte i 210 och det skulle bli så mycket dyrare med några cemtimeter till. Men den snälla och gulliga säljaren på Sova butiken i Kungsbacka ringde och sa att han nu även kunde ge oss ett bra pris på en 210 säng. Och i och med detta så vann ju varken Per eller jag. För Per fick ett bra pris och jag fick en säng på 210. Sängen kostade ordinarie pris ca 75 000:- men vi fick den nu för ca 55 000. Toppen eller hur?
Fast nu skall vi bara välja ben och tyg och sånt, så vem vet vad vi tillslut hamnar på. Men nu skall vi i alla fall sova som kungar i fortsättningen och jag hoppas att detta val blir bra. Annars fanns det någon form av sov garanti, och det var ju bra. Gillar vi den inte så kan man byta mot en annan!!
Fast jag vet inte om Per riktigt vet att jag inte kommer ställa in den nya sängen i vårt ”nya” sovrum förens det är klart. Det skall målas, byta golv, byta ut fönstren mot skjutdörrar och öppna upp en dörr till toaletten så att vi får ett riktigt härligt - ”Master Bedroom”.
Sedan får vi ju inte glömma att vi måste ha lite nya ”Muuuuud” lamps och annat lull lull också….Hihihi… jag ger mig INTE!! ;-)

Inga kommentarer: