fredag 30 november 2012

SPRÅKPOLISER!!

 
Tänk vad det kan reta folk om man inte skriver rätt och kanske gör en särskrivning här och där. Har sett att det finns språkpoliser överallt. För det ju ganska ofta man ser folk skriva på Facebook att man blir så himla trött på alla särskrivningar man ser!!

Jesus, dessa människor måste ju ha ett väldigt lätt och enkelt liv om något som särskrivningar stör dem så mycket att de måste påpeka det. Jag tror att jag lider av dyslexi light. Skall jag inte få skriva då? Dessutom så bloggar jag ibland lite för fort och då från min iPhone eller iPad och ibland vill de även stava åt mig. Vilket gör att även fel ord hamnar på fel ställen. Spelar det egentligen nån roll om budskapet ändå går fram?

Jag är verkligen inget proffs på grammatik och sånt, aldrig varit eller aldrig påstått. Jag skriver precis som om jag pratar och många med mig gör det när de bloggar.

Så vad jag vill säga är, skriv så fingrarna glöder oavsett vad alla språkpoliser tycker. Det finns wisserbessers överallt!! - Alltid retar det nån.... ;-)

Inga kommentarer: