lördag 1 december 2012

JAPANESE CHIN VALPAR

Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Men den sista tiden har både telefon och mail gått varm om Japanese Chin valpar. Givetvis är detta jätteroligt då jag tycker det är kul att fler och fler får upp ögonen för denna underbara lilla hundras. En ras som jag tycker har kommit lite i skymundan!

Eftersom vi inte har några valpar just nu så kommer frågan om hur våra planer ser ut. Ja, och hur ser de ut egentligen. Om jag inte har räknat helt fel så kommer alla mina flickor löpa nu i december. Kanske mera mot slutet och kanske i början av januari. Alla löpte i stort sett samtidigt förra gången så det blir väl så även denna gången.

Några av dem har fällt ur vilket är ett litet tecken på att de snart kommer att löpa. Men vem som skall paras med vem vet jag inte riktigt ännu. För jag kan ju inte para alla, så vi får ta det när de börjar löpa. Lite tankar, idéer och planer har jag ju givetvis. ;-)

Men jag drar mig nästan lite ändå att para. För att sälja små fluffiga chin valpar är svårt. Alltså svårt för hjärtat då de känns så små och sköra. Inte alls som med en lite robustare Cavalier valp.

Men när det gäller Cavalier valpar så har vi ju parat "Tina", Ch. Vouges Christina. Hon är parad med den trefärgade hanen från England Ch. Sanickro Knight of Honour. Så har vi tur så blir det valpar i januari och då kanske både Blenheims och Tricolorer.. ;-)

Inga kommentarer: