onsdag 19 december 2012

LÖPTIDER!!

 
Tänk vad lätt det vore om man kunde planera när tikarna skall löpa. Men så enkelt är det ju inte och vad passar bättre än att de börjar löpa just nu och alla bra och spännande planer man haft inte riktigt går att få till. Jul och nyår kommer och allt krockar då givetvis!!

Men så är det och här hemma verkar det vara löptider på G, en och annan har redan börjat så det är bara att sätta sig och fundera lite. Para? Eller inte? Vad finns för alternativ?

Kommer jag inte på något bra så står jag hellre över. Har ingen lust att göra något jag verkligen inte riktigt tror på. Men ibland låser sig inspirationen helt. Speciellt då man var så inställd på att genomföra de planer man hade planerat.

Men då kan man ju alltid ringa de som vet och kan allt. Alltså de som roar sig på fritiden med att diskutera och sitter och kollar vad andra gör och hur "illa" deras avel ser ut och hur många % inavel deras hundar har, eller kanske kommer att få. För man vill ju verkligen inte göra fel, eller hur?

Så skall jag ta till livlinan 50/50 eller skall jag ringa en vän? Eller kanske skulle man fråga publiken..... Hum, inte ens här kan jag välja!! Jag har nog kanske inte det som krävs för att bli miljonär. ;-)

Inga kommentarer: