onsdag 12 december 2012

VÄLGÖRENHET!!


Så här i jul önskar man att man hade massor med pengar flera miljoner så att man kunde skänka till de olika organisationer som hjälper människor i nöd. Kan vara räddningsmissoner, Cancer fonden eller BRIS. Massor av organisationer behöver stöd för att kunna hjälpa andra. Och vad är mer känsligt än runt just Jul?
Det finns massor med människor som inte har varken boende eller kanske kläder. Jag tycker det är toppen när Freeport har sina bytardagar. Där kan man lämna in sina gamla, skor, jackor eller jeans olika dagar på året och sedan få möjlighet att köpa nytt. Det som lämnas in skickas sedan vidare till bl.a. Göteborgs räddningsmission som delar ut detta till de behövande. Underbart tycker jag att vi alla på något sätt kan hjälpas åt. Och på detta sätt behöver ingen ha några miljoner, ett par gamla skor räcker för att hjälpa i alla någon glad själ.
Men tyvärr är det ju inte bara människor som inte har någonstans att bo. Massor med hundar och katter letar hem och nya kärleksfulla hussar och mattar. De människor som tar hand om dessa lägger ner otroligt mycket jobb och pengar innan rätt hund eller katt finner ett nytt härligt hem. Så varför inte försöka hjälpa även djuren i jul. Gå in på grizzlyzoo.se och se vad de nu i jul kan göra för att hjälpa till.
 
Här behöver du som har katt eller hund inte heller vara miljonär för att hjälpa. Hund och/eller kattmat måste vi ju ändå köpa så varför inte köpa det här just nu då Grizzlyzoo sedan skänker vidare 10% till de organisationer som tar hand om hemlösa katter och hundar.
Så snälla, ibland behövs det så lite och det lilla kan göra väldigt mycket. Försök nu att hitta flera sådana här tillfällen att skänka och hjälpa utan att det behöver kosta dig massor. Läs mer HÄR vad Grizzlyzoo kan göra och vad du behöver göra för att hjälpa en katt eller en hund i nöd.
 
Lovar känns skönt i själen när man känner att man har bidragit med något viktigt. Alla vill vi ha en trevlig jul, eller hur?


Inga kommentarer: