onsdag 27 februari 2013

BESÖK

Igår kom två tikar hit som skall paras, och de kommer vara kvar några dagar. Två jätte snälla och duktiga tjejer, så det är inga problem alls. Jag brukar ju inte ha kvar tikar här över parningarna. Men detta blev en lite annorlunda situation, så givetvis ställer man då upp.

 
Idag kommer nästa besök. Det är en dam som är intresserad av att titta på Japanese Chin. Hon har haft andra raser tidigare men är nu nyfiken på en Jappe. Även här brukar jag inte ta hem människor om jag inte har några valpar att visa upp. Och absolut inte på helger, det är mina fri dagar som jag kanske vill hitta på annat. Men tycker ändå att denna situation också är lite annorlunda. För givetvis måste man göra reklam för en underbar ras som - Japanese Chin. Vad gör man inte för konsten liksom? ;-)

Fast ibland känns det som om man har ett Zoo. Folk tror att de kan komma och dyka upp och titta på hundar när som helst. Jag menar, jag är ju ändå hemma och föder ju "bara" upp hundar. Men faktiskt är det så att det är mitt jobb. Jag kan inte vara tillgänglig när som helst. Krävs även lite planering för mig och jag skall få min dag att fungera även om jag "bara" är hemma med mina hundar.

Så nu skall jag röja här hemma lite innan jag sätter på mig reklam kampanj, Jappe kostymen!! ;-)




1 kommentar:

Slangbellan sa...

Hoppas damen tyckte om dina Jappar =) för det finnes ingen bättre hundras.......