onsdag 6 mars 2013

SKÖNHETSIDEAL

Asså detta med ideal hit och dit när det kommer till skönhet och utseende är inte lätt eller hur. För man känner sig på ett sätt som ibland kan vara väldigt sned vriden. För uppfattar vi egentligen hur vi ser ut, alltså på riktigt?

Sedan har vi ju alltid, tror det gäller alla - Hur vi VILL se ut! Eller hur, man tränar, bantar, färgar håret och kanske går och får botox eller annat. Är det inte så? Kommer vi någonsin bli nöjda med oss själva.

Tror alla har något litet som man skulle vilja bättra på eller förändra. Tror faktiskt att ingen egentligen är helt nöjd. En del kanske har accepterat och bryr sig inte. Men nått finns nog hos alla.

Fast är det egentligen utsidan som räknas? Är det egentligen inte hur vi ser ut och mår på insidan. Precis som med våra hundar. Fast kanske är det så för många att är man inte nöjd och tillfreds med utsidan så kanske inte insidan mår bra pga nått komplex!!

Svårt detta, eller hur? Man proppas hela tiden med snygga och nästintill perfekta människor i media. Och man vill efterlikna och härma efter. Snart är ju också beach-2013 här. Men vi vet ju inte hur de ser ut på insidan, under den vackra och perfekta ytan.

Så vilken på bilden nedan är du?

1. Hur ser du ut?
2. Hur tror du att du ser ut?
3. Hur skulle du vilja se ut!


Om jag som kille skall jämföra mig med bilderna så är mina svar;
1. 3 fast kanske lite 4 oxå!
2. 6
3. 8 eller kanske 9 ;-)


Inga kommentarer: