tisdag 23 april 2013

INBOXEN

Att blogga är kul, det blir ju som en liten dagbok som i alla fall för mig är rolig att läsa bakåt i tiden. Var gjorde jag te.x. idag för två år sedan och vad tänkte jag kanske på då?

Men efter ett tag om man bloggar flitigt så kommer också en massa mail från olika företag som vill att jag skall blogga om deras produkter eller tjänster. Men hur går detta egentligen till? Tycker de flesta företag börjar i lite fel ända. De skickar ett mail och vill att jag skall skriva om en produkt. Men om jag inte vet vad det är för produkt och hur den funkar, hur skall jag då kunna skriva om den? Lite konstigt eller hur..

Jag menar, jag måste ju kunna stå för det jag skriver och kan ju inte lura på folk saker eller tjänster som jag inte ens vet hur det är eller hur det funkar. Hundpensionat och hundsaker i all ära men hur vet jag att stället eller sakerna verkligen är bra?

Sedan är det ju inte bara hundprodukter jag får förslag på utan även skönhets produkter som, hud krämer, frans serum, tandblekning och bantings piller mm. Massor med förslag på att jag skall recensera både böcker, filmer och musik. Får också massor med tips hur jag skall få mina läsare att spela på kasinon på nätet, eller hur ni skall bli miljonärer på att jobba hemifrån. Hum? Hur hinner egentligen alla bloggare med?
Fick också ett mail från en bowling hall som ligger i Stockholm för några veckor sedan. ÖH? Vad skall jag skriva för något om detta place. Har aldrig varit där och kommer säkert heller aldrig åka dit oavsett, jag bor ju i Kungsbacka!! Vissa saker är lite galna och helt ointressant till och med för er som läser bloggen att läsa om. Eller vill ni kanske veta att man kan ha möhippa på ett bowling ställe i Stockholm?

Men jag skriver gärna om saker jag känner till och kan stå för, all reklam är bra reklam så, - Bring it on!! ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan du inte berätta hur mycket betalt de erbjuder? Tror många är nyfkna på det. Du vet, det finns en del bloggare som gör en massa reklam i sina texter fast låtsas inte om att det är betald reklam.