fredag 24 maj 2013

ATT LÄGGA NÄSAN I BLÖT!!

Tänk vad mycket människor det finns som på något sätt försöker eller kanske vill leva andras liv. Jag menar, att de ifrågasätter allt man gör och oroar sig för saker som de inte har med att göra överhuvudtaget.


 
Ta bara tillexempel när jag bloggade efter att vi fick inbrott och att jag mötte tjuven i köket. Efter detta så är det klart att man blir rädd och funderar på massor olika saker. En av de saker jag funderade på var att kanske skaffa en större hund. Lägg nu märke till att jag FUNDERADE på det, jag sa inte att jag SKULLE skaffa en stor hund.

Men givetvis tar det inte lång tid innan man hör att - Hur skall Peter klara av och hinna med en stor hund? Allvarligt, om jag vill ha en stor hund så skaffar jag en stor hund. Ingen har med detta att göra och behöver inte ens fundera eller oroa sig för vad jag klarar och inte.

Men eftersom jag inte direkt är någon storhunds människa så köpte jag istället ett larm för 35 tusen. Detta larm kan göra mycket mer än vad en stor hund kan göra. För jag har då inte sett någon Doberman eller Rottwelier ringa till Securitas eller fota och filma tjuvar!!! 

Tänk om "vissa" kunde ta hand om det de har själva och inte slösa energi på vad andra har eller gör! Är det Ok att jag nu går och bäddar fredags rent i min säng? Tror ni jag klarar det, jag är ju ändå bara 39 år snart 40!!

Får jag plocka tulpaner i min egen trädgård?
 

Inga kommentarer: