fredag 31 maj 2013

CHAMPION

Fredag idag IGEN, herregud vad tiden rusar iväg. Med fredagar så blir det ju för oss hundmänniskor en dag av bad och fix inför helgens alla utställningar. Vi skall vara hemma även denna helg och jag är inte det minsta ledsen för det.

Kommer säkert födas en och annan ny champion även denna helg. Vilket är jättekul för dem som får till det där sista. För att få en champion är något väldigt speciellt och inte alltid så himla lätt som det kanske ibland kan verka. Speciellt inte om man te.x blir BIR ena helgen och sedan får ett "very good" på nästa. Sånt kan få den mest erfarna utställare och uppfödare att börja tvivla litegrann på vad man har och vad man håller på med.

Men tror man på det man gör eller har så är det bara att köra på. Tillslut så hittar man de tre domare som också tror på det man gör och har. Oavsett så är hundarna vi har Champions för oss som äger dem, hur det än går på en utställning. Glöm inte det, för det är samma hund du kommer hem med som du åkte med på morgonen. - Din alldeles egna CHAMPION!! ;-)

- Lycka till i helgen!!


Inga kommentarer: