lördag 18 maj 2013

FINAL DAGS!!

 

Puh, nu är hundarna färdiga och jag skall själv hoppa i duschen. Jag hinner inte lista mina favvisar i finalen men jag tror det blir mycket nordiskt i topp. Danmark tror jag faktiskt vinner hela skiten men Norge någonstans strax efter.

Sverige då? Jag hoppas det går bra men jag tror det kan bli svårt. Men vi slog ju tydligen Finland i Hockey idag så det är mycket möjligt att Finland får sin revansch i Eurovision och då slår Sverige. 

Sedan tror jag att Azerbaijan kommer komma högt. Risken finns kanske att Eurovision hamnar i Baku och då drar väl debatten igång igen om mänskliga rättigheter. 

Sedan hoppas jag också på att det går bra för Holland och Irland. Så där kanske ni lite snabbt har mina topp kandidater. - We will see, allt kan hända i Eurovision!

Har också förstått att det är mycket bra mellanakter ikväll, så dem får man inte missa. Loreen skall tydligen ha ett coolt nummer. Och Carola har med sig sina berömda fläktar när hon gör "Capture By A Lovestorm" men tydligen är det ett jävla tryck i dessa fläktar, så det skall bli kul och se om hon pallar trycket. 

Sedan får man ju inte bara missa Lynda Woodruff. SDF skall tydligen också sjunga i mellanakten och då blir det "The Winner Takes It All". Det är nog många som hoppas få sjunga den imorgon i Hässleholm också!! ;-)

Inga kommentarer: