söndag 26 maj 2013

GÄSTHUSET

Vårt gästhus är nu om och nymålat, innan var det rosa. Skulle kanske tagit en före och en efter bild. Fast på denna bilden ser huset nästan svart ut, men skuggan faller lite fel då det egentligen är grått, fast en mörk grå färg. Vi valde nu en mörkare färg för att vi bor i en fukt håla och alger och mossa och skit trivs som fisken i vattnet här.
Ser ni hur de gamla ute lamporna hänger. Tänker inte sätta upp dem igen, måste köpa nya. Sen skall en liten markis upp över fönstren och ett litet entré tak över dörren och givetvis en härlig liten altan utanför. Sedan håller jag på att planerar för att sätta upp en stor "Vouges" skylt som skall sitta på kortsidan som är vid vår infart. Sen är utsidan klar!!! ;-)

Fast det behöver shoppas lite saker till insidan också då barnen har bott här och saker har försvunnit med dem i deras flyttar. Det skall också bli kul att göra. Sen är det klart för våra gäster när de kommer på besök och skall sova över.

Här har många av våra gäster bott, och då även våra barn. Det är faktiskt ett väldigt bra litet hus då det är ca 60-70 kvm tror jag och har i stort sett allt. Kök, sovrum, vardags rum och badrum. Plus ett litet rum där vi har tryckt in våra bra och ha grejer - Toppen att ha ett sånt här ställe. 

Innan barnen bodde här så var det alltid här som vi också parade hundarna. Bra att ha ett och samma ställe att para på för då vet hanarna vad som gäller. Dessutom behöver jag inte ta in tikar som kommer för parning i mitt kök där jag kanske har små valpar eller andra hundar. Blir så rörigt, så det skall bli skönt att få tillgång till "gästhuset" igen på alla sätt!

- Så har ni vägarna förbi - Välkomna!!

Inga kommentarer: