onsdag 1 maj 2013

MITT HEM BLIR MIN BORG!!

Efter allt som har hänt den sista tiden så är det kanske dags att se om sitt hem lite och försöka skydda sig mot inkräktare, i alla fall göra det jobbigt för dem. Tråkigt att man måste tänka såhär, men så ser tyvärr verkligheten ut. Speciellt om man bor och är gift med Per som hamnar på väldigt dumma listor som vem som helst kan läsa, och få reda på helt onödig fakta.


Så nu vill jag ha typ en fänglesemur runt hela tomten eller i alla fall ett högt och stabilt plank. Sedan skall det sättas upp varning för hunden skyltar, i massor!! Sedan skall en stor låsbar grind upp och innanför skall det springa några stora blod törstiga men samtidigt då givetvis snygga vakthundar.

Sedan skall ett nytt mega larm installeras, gärna ett som har TV övervakning. Hade också varit skönt med rejäla galler för alla fönster precis som man har utomlands. Mitt hem kommer i framtiden bli min borg. Nojig, - jag? Eller bygger jag kanske mig ett helt eget fängelse?

Tråkigt att man inte skall kunna känna sig trygg i sitt eget hem. Sa till Per idag att en vacker dag ligger jag uppsprättad på golvet när han kommer hem, och det kanske inte är så kul att städa upp.

Något annat som hände samma dag som inbrottet var, var att det kom en man gåendes på vår tomt. Han hade precis varit och lämnat något till grannen. Vet inte om man skall se det som ett omen, men han var från ett säkerhets bolag och hade lämnat sådana saker till grannen som det hade beställt. Snacka om sammanträffande!!

Han kände sig lite dum att han kom samma dag, men vi blev ju givetvis glada. Grannen hade ju då berättat vad som precis hade hänt oss. Så imorgon kommer han hit och hjälper oss en bit på väg mot ett säkrare och tryggare liv - TOPPEN!!
 

Inga kommentarer: