fredag 28 juni 2013

FREDAG!

 
Fredag idag och igår var vi och tränade hårt för 3dje dagen i rad. Och jag lovar, det känns i kroppen idag. Måste säga att vi är himla duktiga. Men nu blir det paus från gymmet några dagar då det är utställning i Borås som gäller.

Ibland känns det som om det är lite försent att börja träna i min ålder. Jag har ju aldrig tränat något i hela mitt liv. Så både jag och min kropp är lite i chock. Men det kan väl aldrig vara försent att ta hand om sig själv och sin kropp? Jag har bestämt mig för att göra mycket sådant som man kanske inte ens tänkte på när man var yngre. Som att göra resten av mitt liv till det bästa i mitt liv.

Kollade också hur helgen ser ut först igår och då visade det sig att det är Cavalierspecial imorgon vilket var lite tur för mig. För då behöver jag "bara" bada fem Cavalierer idag. Var lite orolig att det skulle vara Kennelklubben imorgon för då hade jag haft fyra Jappar också att göra idag. Men nu kan jag ju göra dem på lördag istället. - PUH, blev lite orolig där ett tag!! 

Men att bada och fixa hundar kan vara ett träningspass om något. Så kroppen kanske inte får vila så mycket som den vill och kanske behöver. Men det skall nog bli bra, det får bli som det blir helt enkelt. Kommer inte stressa med något faktiskt...

Nu skall jag i alla fall göra mig i ordning för att åka på min farbrors begravning. Detta med begravningar är ju inte så kul. Man laddar kroppen med en massa konstiga känslor och energier. Men samtidigt så måste man få ett avslut. Och jag hoppas att det blir ett fin sådant idag där vi alla får vara med och ta ett sista farväl. 

Hoppas att ni alla får en bra start på helgen och ni som redan idag drar mot Borås - Kör försiktigt!! 

Inga kommentarer: