måndag 26 augusti 2013

IKEA

När Per kom hem idag så var han lite uppgiven och frustrerad så jag föreslog att vi skulle ta en tur till IKEA. Sagt och gjort och väl där så åt vi lite också, tog den klassiska med köttbullar. Men vet inte om det är nån gourmé mat precis. Men vad kan man egentligen kräva för 39 ynka kronor?!

 
När man är på IKEA så brukar man ju alltid hitta en massa man egentligen inte behöver. För om det är någonstans det finns bra och ha saker så är det på IKEA. Men idag kändes det som om IKEA Kållered hade krympt. Hittade bara tre badrumsmattor som nästan var gratis och lite nya nallar till hundarna. Öh, vad hände här? Jag är faktiskt lite förvånad..  

Men väl utanför kassorna så finns det ju massor med bullar och godis. Så en liten choklad tårta fick följa med hem. Smakade smaskens till en kopp kaffe. Så nu har jag lite dåligt samvete att vi inte åkte och tränade idag istället. Men, men...vi får träna och ta i extra på gymmet imorgon, eller nått!! ;-)

Väl hemma så hade vår matkasse kommit också, och i den är det ju bara nyttigt. Det såg ut att vara riktigt god mat denna vecka. Eller vad sägs om; "Fisk i folie med zucchiniplättar & örtcreme", "Nötburgare med glace & guacamole", "Provencalsk kycklinggryta med tomatsås" eller "Tagliatelle med kallrökt lax i syrlig dillsås". Jag tycker det låter som en bra vecka!! 

Ps, jag har hittat laddaren till min Kärcher som man putsar fönster med. Så nu står den på laddning. Så nu kommer jag inte undan att putsa fönster i alla fall. Av någon konstig anledning så låg den i en säck med torrfoder till hundarna. Hur sjutton hamnade den DÄR? 


Inga kommentarer: