fredag 30 augusti 2013

TOTAL FÖRVIRRING!!

Idag på morgonen har det regnat som sjutton och då råder total förvirring här hemma. Jag vet inte riktigt vad jag själv tänker när jag går upp yrvaken och skall släppa ut alla hundar. Hundarna, jag de är lika förvirrade och stirrar bara omkring. De är överallt och ingenstans på samma gång. De tittar på mig som om jag är helt galen som tror att de skall gå ut när de regnar.

Några får jag ut, men några springer in igen. Bara att vända om och försöka få ut de som sprungit in. Några hänger med men typ två springer in igen. Bara att vända om och försöka hitta och få ut de två sista. Alltså, det blir såååå rörligt här bara det kommer lite regn. Dessutom hann de två sista göra sitt inne. Vem behöver gå på gym när man har hundar? Motion får man i alla fall... 

Tänk vad bortskämda både vi och hundarna blir av lite vackert väder, sol och sommar. Den sista tiden har jag verkligen hatat regn. Men vi har ju haft en fantastisk sommar med mycket sol, härliga morgon rutiner när man nu sitter och tänker efter. Jag har verkligen njutit av att gå upp varje morgon när jag ser solen utanför när jag vaknar. Men jag vill alltid ha det så, detta med att flytta utomlands någonstans där man kan ha det så varje dag och varje morgon lockar mig bara mer och mer. Jag skulle kunna börja packa nu på "momangen". 

Och ärligt, jag har ett gäng hundar som om de kunde hjälpa mig att packa så skulle de nog göra det. För mina hundar hatar verkligen regn och rusk lika mycket som jag. Mitt fel, jag har gjort dem så. För så fort det kommer en enda liten droppe regn, vad gör jag då? Jo, jag har alltid snabbt som attan tagit in dem alla. 

Men nu när jag tittar ut så kommer det faktiskt lite sol, hoppas att den är här för att stanna. I alla fall ett litet tag till innan den verkliga och riktiga hösten och vintern kommer. - Brrrr...

Inga kommentarer: