tisdag 29 oktober 2013

HUR BLIR DET?

Jag sitter här och funderar på vad det skall bli för väder i morgon, då jag skall in till stora staden Göteborg igen. SMHI, har ju idag gått ut och erkänt att de kalkylerade fel när det gäller stormen och Göteborg. Det blev ingen storm här, men de fick människor att gå hem tidigare, massor med människor som stod i katastrof beredskap, de fick företag att stänga tidigare och föräldrar att hämta sina barn från skolor och dagis och massor av andra aktiviteter att ställa in. Både de Norska och de Danska motsvarigheterna till SMHI hade däremot rätt!! Hur kan det bli så här?

Visst är det bra att man går ut med varningar och så. Men risken finns ju att det blir lite, - Där kommer vargen! Säger man det tillräckligt många gånger så lyssnar man ju inte sedan. Vad händer då när verkligen vargen kommer? Risken finns ju att folk inte lyssnar då. 

Skit samma, jag är glad att vi slapp stormen och jag tycker synd om de som fick den istället. Förstår att mycket har blivit förstört och att många har varit och kanske fortfarande är utan ström. 

 
Så SMHI, hur blir det imorgon, brillor eller paraply? 

Inga kommentarer: