onsdag 2 oktober 2013

OKTOBER

 
 
Idag är det redan onsdag den 2:a oktober, och det känns som om tiden bara rusar iväg. Hösten är verkligen här och snart kommer vintern. Det blir bara kallare och kallare för varje dag som går. Men jag måste säga även om jag är lite utav en höst depp människa, att vi fortfarande har ett fantastiskt väder med massor med sol även om det är lite kallt ute.

Har varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna, men ibland har man liksom ingen fantasi eller inspiration att hitta på saker att blogga om. Allt bara rullar på som vanligt i livet och allt är varken roligt eller speciellt intressant att blogga om. 

Per har varit hemma i två dagar då han känner sig lite krasslig. Bra tycker jag att han tar sig tiden att läka och bli frisk istället för att som han brukar, köra på trots att han inte mår bra. Ibland behöver man stanna upp och också vila upp sig för att orka. Så jag har haft lite sällskap här hemma i två dagar vilket alltid är lite mysigt.

Har också slängt ut lite trådar här och där, skall bli spännande och se vad detta kan ge för resultat i framtiden. Sedan ringde jag ett spännande samtal igår. Väntar med spänning på svar, kanske idag vi får se. Skriver om detta då jag vet mer.

Nu har jag precis gjort morgonen med alla hundar. Men nu ligger jag lite efter då jag nu skall ge mig på och göra det fint och rent hos ALLA mina tre valpar. Det blir så otrooooligt mycket jobb när de är så många. Jag sliter ihjäl mig.... ;-)

Inga kommentarer: