torsdag 24 oktober 2013

TIPS!

Nu börjar det bli dags för att planera lite inför MyDog och en av Nordens största hundutställningar på Svenska Mässan i Göteborg 3-6 Januari. Jag måste säga att jag gillar MyDog, det är stort och rymligt, välorganiserat och massor med försäljningar av olika hundsaker och massor med rasklubbar finns på plats. Mer om detta finns HÄR!

Det är ju liksom här som året startar om för oss hundmänniskor. Efter att året innan har avslutats på Stockholms hundmässa eller vad den nu heter, i december. För mig kommer det ändå alltid heta - Stora Stockholm!

Men när det gäller MyDog så brukar vi få huset fullt med folk och hundar som bor över. Hur trevligt som helst och vi har bara typ 10-15 minuter att köra till utställningen. Det är riktig lyx att kunna vara på hemma plan. Förra året hade vi ju lite otur att få med oss någon hemsk basilusk hem, vilket gjorde att allt vändes upp och ner här hemma. Får hoppas att det inte händer denna gången... 

Men när det gäller boende och oss hundmänniskor så blir det oftast väldigt dyrt och kostsamt om man inte kan bo över hos vänner. Så jag tänkte tipsa om Spar hotell. Detta hotell ligger i Gårda alltså i samma område som Svenska mässan. Det finns även ett Spar hotell till och det ligger i fina Majorna. 


Ett mycket bra hotell till ett mycket bra pris. De har även sviter och familjerum till fantastiska priser så om man är fler och delar på kostnaden så blir det ju väldigt billigt, eller hur!! Läs mer och se hur fint Spar hotell är HÄR, och se till att boka ditt rum redan idag!! Pengar vill man ju lägga på annat än bara boende så som typ shopping, god mat mm. 

Detta hotell tycker jag man skall lägga till i sina favoriter då det kan vara bra att ha om man kanske skall besöka Göteborg en annan gång som på typ konserter, matcher eller kanske i jobbet!! Och inte att glömma, - Vem vill inte mysa i härliga Götet en weekend!! ;-)

Inga kommentarer: