torsdag 26 december 2013

LILLA JULAFTON

Nu är julen över för vår del. För nu är även lilla julaftonen hos oss avklarad och över. En riktigt trevlig kväll med massor av ungdomar. Så kul och härligt att se att alla våra barn nu är så stora. Har faktiskt lite svårt att få in detta i min skalle. Känns som om de snart växer om mig, för jag blir ju inte äldre. Inte ens en dag... - Hahahaha.. 
 
Vi mumsade i oss massa god mat, min första julmat faktiskt. Eller ja, Per och jag gjorde en liten enkel julmiddag igår när vi var själva. Efter maten ikväll blev det lite kaffe och sen det mest spännande, alla paket. Vi kör inte med så mycket julklappar till varandra utan köper i stället till julklappsleken. 

Tanken här är att man skall typ köpa ett eller två paket per person för ca 50 spänn. Sen spelas det om paketen och det är faktiskt lite roligt. Men år efter år så köper vi fler och fler paket per person. Jag och Per hade nog typ köpt 20-25 stycken. Och fler av oss hade köpt mycket mer än vad som var tänkt, så vi fick massor att spela om. Vilket bara är kul! 

Blir alltid att något paket som är mer eftertraktat än andra, så det går vilt till när klockan går och alla slåss och vill ha samma paket. Denna gång var det bland tjejerna en plattång som lockade. Men jag tror att alla var nöjda med kvällen och alla paket. Våra fyra barn fick varsin IPad mini med diverse tillbehör. Respektive till barnen fick givetvis presentkort från Freeport, vad annars!! ;-)

Nedan är en massa bilder från kvällen på många goa och glada ansikten. Men nu skall vi bara fixa det sista med hundarna sen blir det soffan och någon bra film. Diskmaskinen sliter förfullt just nu, men det mesta är redan klart. Är ju inte så kul att vakna imorgon och se köket fullt med disk. 

Imorgon blir det en slappar dag, en dag att bara njuta efter att veterinären har varit här och vaccinerat lite hundar. För det är det enda jag har på schemat imorgon, så skönt!!

Så nu säger jag, - Natti!



Hanna, Johanna & Billy

Mamma Ulla och Pappa Glenn


Johanna och Viktor

Kom på Kattis med att ta sista mjölken....

Madelene

Hanna

Jens

Farmor Britta

Johanna & Viktor

Dagens kock, Per

Pappa Glenn, för alla heter Glenn i Göteborg!!

Julia & Madelene

Faster Märit

Min lillebror Lennie försöker se lite sexig ut!!

Jesper

Julia

Mamma Ulla

Hum, vad skall jag skriva här?

Madelene

Julia

Dags för att leka

Paketen i leken

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud va´ härligt ni verkar ha det!
Tack för att vi får ta del - och God fortsättning!