söndag 26 januari 2014

A LA ERICA

Precis nu har Per börjat med maten och idag blir det köttfärslimpa - A la Erica. För att ta efter Erica och hennes matlagning är aldrig fel och denna köttfärslimpa blir hur god som helst och är väldigt lätt att få ihop. Till detta blir det sedan kokt potatis, smarrig sås och lingon. - Hur gott!!?

Själv har jag istället matat hundarna och även fått möblera om för dem lite. För nu börjar de löpa en efter en och med detta blir det lite rörigt. De stackar pojkarna trängs vid grindarna och jag är livrätt för att någon skall smita igenom. Eller att "nån" skall glömma stänga en grind ordentligt. Fast nu är mina killar lugna även när de är under höglöp. Men jag vill verkligen inte få ihop en Jappe med en Cavalier. Så det är inte bara att "möblera" om, det gäller att få det så säkert och bra som möjligt också. 


"Mindy"

Så nu har jag äntligen fått till det på ett riktigt bra sätt så nu kan de löpa bäst faan de vill. Samtidigt så kan jag nu också bara hoppas att alla drar igång så är det liksom klart sedan för ett tag framöver.

Limporna är nu i ugnen och Per har satt sig ner för att betala en massa tråkiga räkningar. Mycket roligare att sitta här och blogga!! - Hihi... Känner mig på något sätt lite krasslig och seg och nästan lite ofräsch. Kanske skulle man ha en mysig SPA-kväll lite senare. Så får det nog bli för det piggar ju alltid upp, eller hur!?

Inga kommentarer: