onsdag 19 februari 2014

PRINCE

Idag fick jag ett roligt och trevlig mail. När lille "Prince" eller Vouges Emergency Brake som han heter i stamtavlan var liten valp så sålde jag honom helt efter alla konstens regler. Ja, eller hela den storyn med honom var lite konstig redan från början, men orkar inte gå in på det nu. Har bloggat om den tidigare om jag inte minns fel.

- Men i alla fall, jag fick sedan efter jag sålt honom höra på omvägar att han tydligen hade sålts vidare, när han var runt 1 år. Detta är ju aldrig kul som uppfödare att få höra, speciellt inte på omvägar. Man hade så lätt och enkelt kunna antingen ringa eller skicka mig ett litet mail om att man inte kan ha honom kvar. - Äsch, skit samma folk idag verkar ändå inte fatta eller ha någon som helst respekt.

VOUGES EMERGENCY BRAKE
(Ch. Clopsville Gin Rickey - Ch. Vouges Delicious)

Men detta mail idag var i alla fall från den nya ägaren som nu har "Prince". Allt verkar vara toppen och "Prince" är en högt älskad liten hund. Och av bilden att döma ovan ser han ju ut att vara herre på täppan. Känns skönt att veta var han finns och stort tack till den nya ägaren för att du hörde av dig. Detta lilla mail betyder faktiskt mer än vad man kanske kan tro!!

1 kommentar:

Stina sa...

Vet också hur surt det är som uppfödare när djuren säljs vidare utan att man får info :-/