onsdag 30 april 2014

PLUGG


Idag har jag städat och tvättat och allt det där vanliga. Men kanske lite snabbare och tidigare än vad jag brukar då det är sista chansen att plugga på lite idag innan det förskräckliga provet imorgon. Så nu skall jag ägna resten av mig dag till "Exellet" och "Disqualified". Sedan vilket som står på mitt prov i morgon återstår ju att se... ;)

Visste ni förresten att en röd penna har en viktigt roll i jobbet som ringsekereterare? - Nähä, det visste faktiskt inte jag heller. Hur skall man veta det egentligen? Så det finns massor att lära som vi utställare aldrig ens behöver bekymra oss för eller ens tänka på. 

Men just denna tanken med orden "PROV" & "TEST", gillar jag ju inte riktigt. Vem fasen uppfann de orden egentligen. Jag minns när jag var liten och gick i skolan och skulle ha prov. Jag pluggade så gott jag kunde och kände att detta klarar jag ju, - lätt som en plätt. Men när man väl satt där med sin penna och suddgummi och fick lappen på bordet ja, då blev känslan en helt annan. Det blir en total låsning. Då bara av att se att alla klasskamrater som dyker ner i frågorna och man riktigt kunde höra hur pennorna for över pappret. 

Att sedan höra att någon dessutom vänder blad och börjar på nästa sida gör ju inte provet lättare när man fortfarande sitter och funderar på vad som egentligen menas med fråga ett. När sedan dessutom förste man reser sig så att stolen låter högt över golvet och går fram och lämnar in sitt prov och redan är färdig, och man själv är bara på fråga fyra och dessutom osäker om man verkligen skrivit rätt på fråga två. - Ja, där är man ju redan färdig med att ge upp, och bryta ihop totalt..... eller hur? Jag föredrog alltid när det var muntliga tester och prov i skolan. Mycket lättare att svara muntligt än skriftligt. 

- Nähä, nu skall jag sätta mig med lite skön musik och ta min stora kopp kaffe som jag precis hällt upp och göra lite övningar och svara på lite frågor som jag fick med mig från kursen sist!!! 

Inga kommentarer: