tisdag 27 maj 2014

BOK TIPS!!


Häromdagen fick jag en rolig och trevlig bok i brevlådan. En bok för dem som älskar allt om stjärntecken, horoskop och självklart hundar. Boken "Hundhoroskop" är skriven av Elswing Patriksson och är tillägnad alla missförstådda hundar. De har faktiskt också olika särdrag precis som vi människor beroende på när de på året är födda. 

I denna bok så kan man få reda på massor, bland annat vilken hund passar oss bäst beroende på vilket stjärntecken hunden eller man själv är född i. Man kan också få redan på vad hunden kommer att passa som, typ soffhund eller jakthund. Lite kul faktist att kolla själv vilka av mina egna hundar som passar mig bäst eftersom jag själv är född i kräftans tecken. 

Har man dessutom kanske fler hundar så kan man kolla upp, passar de ihop eller varför gör de inte det. Med denna bok så får du helt enkelt en möjlighet att förstå din hund eller dina hundar bättre. Toppen bok att läsa nu i sommar, om inte så är det en toppen present till någon som du vet gillar detta med horoskop och givetvis hundar. 

Mer om boken och var du kan köpa den hittar du HÄR!! 

Inga kommentarer: