torsdag 29 maj 2014

MORGON SOL


Sitter just nu och njuter av morgonsolen och laddar inför dagen med en kopp kaffe. Det är ju en röd dag idag i almanackan vilket betyder - Ledigt!! Men håller man på med hundar så spelar det ju inte så stor roll hur röda dagarna är. För ledig är man ju aldrig.... Men jag gnäller inte, har ju valt detta liv helt själv. :D

Men ibland hade det faktiskt varit lite skönt att ha "ledigt" från ALLT. Bara få vara och göra precis vad sjutton man vill. Men är det en röd dag så är ju i alla fall Per hemma och då är vi ju två om allt vilket i alla fall gör att man lite får känslan om en halvtid, och det är ju alltid nått när man tillsammans kan göra allt hemma. Så vi skall säkert kunna få fram lite egentid fast tillsammans idag.

Fick för mig att Per tyckte igår att vi skulle ta tag i vår träning igen. Vi har ju förslappat oss med detta den sista tiden. Så kanske, kanske blir det ett pass på gymmet idag. Även om det kanske inte händer så ofta nuförtiden så är det i alla fall bättre än ingen gång. Man får liksom försöka se allt positivt!!

Hundarna har jag redan fixat med denna morgon. De är alla ute och klockan är bara 08:00. Riktigt skönt att nu bara få sitta här i min ensamhet medans resten sover och bara njuta av solens strålar och min kopp kaffe. Hoppas ni också har haft en skön eller får en skön morgon och en lika fantastisk Kristi himmelsfärdsdag!! 

Inga kommentarer: