onsdag 4 juni 2014

FÖRBEREDER..


Idag har varit en onsdag som har gått till att förbereda en massa saker. Först så kommer ju veterinären i morgon och då skall alla valparna besiktigas, vaccineras och få sina chipp. Med detta så följer ju en massa pappersarbete. Så nu är allt detta klart med att skriva ut besiktnings intyg, köpeavtal mm. I morgon skall vi ju också gå igenom tänderna på lite hundar sen skall även en liten "Matrix" få ett nytt hem i morgon.

Sedan har jag också börjat förbereda för vår resa till England. Ingen packning och så utan mera försöka göra det så lätt som möjligt för Johanna och Billy som skall bo här och ta hand om hundarna medans vi är borta.

Jag kan bara hoppas att det blir fint väder medan vi är borta för det underlättar om hundarna kan vara ute så mycket som möjligt. För en och annan löper, så det gäller att hålla koll så att ingen annan än de är i köket. Sedan är det ju alla valparna.... *Puh* ... de kommer att ha att göra om det regnar. Men jag vet att de löser det på bästa sätt. De har ju passat dem förr... Så det är nog bara jag som skall försöka sluta noija... :D

Inga kommentarer: